WebsitesHostingCloudReferentiesSponsoringContact 
       
 


Groene mobiliteitsdiensten

Via de website fietsendnaarjewerk.nl biedt Oostende Internetdiensten u als ondernemer de mogelijkheid om het woon-werk verkeer met de fiets te stimuleren. Uit onderzoek van TNO is namelijk gebleken dat fietsende medewerkers minder verzuimen. Deze werknemers zijn fitter en vaker op tijd. Eenvoudigweg omdat ze niet in de file terecht komen. Verder bespaart u parkeerruimte. Het loont dus om het fietsgebruik binnen uw organisatie te stimuleren. Verder is fietsen groen en levert u als werkgever een prima bijdrage aan de CO2 reductie.

Hoe werkt het

Uw deelnemende werknemers ontvangen een chip die zij eenvoudig aan de spaken van het voorwiel van hun fiets kunnen monteren. In de fietsenstalling van uw bedrijf plaatsen wij een ontvanger, en deze registreert elke fietsrit naar het werk. Daar hoeft u dus zelf niets voor te doen. Voor elke geregistreerde woon-werk beweging ontvangt de werknemer vervolgens spaarpunten. Deze noemen wij Bikies. Met deze Bikies kunnen werknemers via hun persoonlijke login in de webshop fietsgerelateerde artikelen aanschaffen, of bij aangesloten rijwielzaak langsgaan om daar producten aan te schaffen of onderhoud op hun fiets te laten plegen.

Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende rijwielhandelaren bij u in de buurt aan het beloningssysteem deelnemen. De beloning kan een vast aantal Bikies per rit zijn, Bikies per gefietste kilometer, of een combinatie van beiden. Een extra bonus voor het fietsen in bijvoorbeeld de wintermaanden behoort ook tot de mogelijkheden.

Als werkgever bekijkt u via uw afgeschermde bedrijfspagina 'Mijn Bikies' het aantal fietsbewegingen van uw medewerkers, het gespaarde saldo, de totaal verbrande calorieën en verminderde CO2 uitstoot.

En ook uw medewerker heeft toegang: deze kan zijn of haar persoonlijke gebruik en fietsbewegingen controleren en direct winkelen met de bijeengespaarde Bikies in de gekoppelde webshop.

Wat kost het

Het aantal Bikies dat u als beloning aan uw medewerkers toekent kunt u zelf vaststellen. Dit kan een vast aantal per woon-werk beweging of per gereden kilometer zijn, of op basis van een staffel. Daarmee heeft u de kosten zelf in de hand. U rekent pas af nadat uw medewerkers hun punten verzilveren. De lage eenmalige kosten voor de fietschip zijn voor uw rekening of laat u uw medewerkers betalen. Verder betaalt u alleen een vast bedrag per maand voor de apparatuur in uw fietsenstallingen. We rekenen het u graag voor.

Meer informatie

Wilt u ook besparen op uw mobiliteitskosten, bijdragen aan een beter milieu en gezondere medewerkers? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die specifiek voor uw situatie van toepassing zijn.Oostende Internetdiensten|Waterlelie 11|2957 RE Nieuw-Lekkerland|T: 0184-669046|E: info@oostende.nl