WebsitesHostingCloudReferentiesSponsoringContact 
   
   
 


Referenties

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze lijst met referenties.

Fietsend Naar Je Werk

Via de website van fietsendnaarjewerk.nl helpen we bedrijven met het oplossen van mobiliteitsproblemen door het stimuleren van woon-werk verkeer met de fiets. Hiervoor worden fietsen van medewerkers door de deelnemers voorzien van tags die woon-werk bewegingen registreren en omzetten naar een spaarsysteem. De gespaarde punten worden verzilverd via de geïntegreerde webshop of aangesloten fietshandelaren.
 

Biljartscore.nl

Via de clouddiensten van Biljartscore.nl kunnen biljartverenigingen hun planningen, uitslagen en standen op een eenvoudige manier onderhouden, en direct door de leden worden geraadpleegd. De website kenmerkt zich door een optimale combinatie van flexibiliteit en functionaliteit. De gehele omgeving is in eigen beheer opgezet, ontwikkeld en gehost.
 

Ahold

Voorbereiding en uitvoering van de globale migratie van de kantoorautomatisering van Ahold naar Google Cloud. Hierbij waren we verantwoordelijk voor de algemene voorbereiding van het hoofdkantoor, en in een later stadium de werkprocessen binnen de distributiecentra en winkels. Daarnaast verantwoordelijk voor de integratie met het bestaande identity management systeem.
 

Stichting Twentse Samenwerkende Rijwielhandelaren

Complete opzet, ontwerp en realisatie van van een cloudgebaseerd back-end systeem waarbij alle aangesloten deelnemers in staat zijn om centraal orders ten behoeve van de 'fiets van de zaak' in te voeren, te verwerken en te factureren. Door de centrale opzet is de participatie met werkgevers en centrale facturering sterk geoptimaliseerd.
 

WIK/Univé

Ontwerp en realisatie van de website van Volleybalvereniging WIK-Univé: vormgeving, bouw, beheer, back-end communicatie en database beheer, waarbij de nadruk ligt op het zoveel mogelijk zelf kunnen onderhouden van de content. Na de realisatie nog altijd de hosting en het technisch beheer van de website uitgevoerd.
 

Robeco

Web (intranet) enabling van IRIS, het beurssysteem van Robeco. Hierin worden bedrijven, beurzen en aandelenkoersen geanalyseerd en adviezen gegeven over het (ver-)kopen van aandelen. Om een bestaande database is een complete website gebouwd, zodat alle medewerks van Robeco en aangesloten bedrijven deze eenvoudig kunnen benaderen.
 

Rabobank

Ontwerp, realisatie en onderhoud van RAILS, de interactieve loopbaan site van de Rabobank. Deze intranet-omgeving biedt alles voor de persoonlijke ontwikkeling van alle Rabo-medewerkers, zoals een vacaturebank, persoonsprofilering, trainingstrajecten en informatie over aangesloten banken en overige werkmaatschappijen. Naast de intranet-omgeving zijn gedeelten ervan via een extranet ontsloten voor thuisgebruik.
 

Oostende Narrowcasting

Realisatie van een in eigen beheer gerealiseerd systeem voor een cloud-gebaseerde oplossing voor narrowcasting. Door de cloudgerichte oplossing kan eenvoudig een netwerk van schermen aangesturen worden vanaf elke willekeurige locatie. Hierbij leveren we zowel de displays, hardware voor het aansturen van displays als de cloud-gebaseerde software die bij deze kostenefficiënte oplossing komt kijken.
 

Vico verzekeringen

Ontwerp, bouw, hosting en beheer van een cloudgebaseerd systeem rond het opvoeren en beheren van verzekeringspolissen, schade en diefstalafhandelingen. Naast het gedeelte waarin het primaire bedrijfsproces wordt aangeboden zijn er onder andere koppelingen gemaakt naar kassasystemen, accountant-diensten en intermediairs.
 

Tastik

Ontwerp, bouw, hosting en beheer van een webshop waarbij bezoekers hun eigen fietstas kunnen ontwerpen en bestellen. Hiervoor uploaden zij een persoonlijke foto die vervolgens via een geïntegreerde workflow via een print- en naaiproces tot fietstas worden verwerkt en verstuurd. Daarnaast verkoopt de website gerelateerde artikelen via een gekoppelde webshop.
 

Buhrmann Ubbens

Op basis van een ontwerp van het reclamebureau van Buhrmann Ubbens Papier volgde het technisch ontwerp met daarna realisatie van de website. Hierbij is niet alleen de voorkant gerealiseerd, maar zijn ook diverse koppelingen met bestaande back-end systemen gerealiseerd voor o.a. weergave van catalogi en doorvoeren van on-line bestellingen.
 

ANWB

Bouw en realisatie van een extranet omgeving waarbij artikelen die in ANWB winkels en VVV kantoren worden verkocht en niet gelijk leverbaar zijn, centraal kunnen worden geregistreerd en uitgeleverd. Naast de registratie worden de orders centraal verwerkt, gepland op leverdatum en ideale route, en via dropshipments bij de klant afgeleverd.
Oostende Internetdiensten|Waterlelie 11|2957 RE Nieuw-Lekkerland|T: 0184-669046|E: info@oostende.nl