WebsitesHostingCloudReferentiesSponsoringContact 

      
 


Uw website: ontwerp en realisatie

Hoewel het vaak wel zo gebeurt, is het ontwerpen en realiseren van een nieuwe of vernieuwde website niet 'even schetsen, bouwen en opleveren'. Het kan natuurlijk wel, maar het zal blijken dat gebrek aan voorbereiding en begeleiding voor nare bijverschijnselen zal zorgen: aanpassingen zijn moeilijk door te voeren en daarom extra duur, planningen lopen uit of er blijkt onvoldoende draagvlak bij betrokkenen binnen uw organisatie, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Het is daarom prettig dat u, naast de uitvoering, wordt bijgestaan door deskundige mensen die u behoeden voor al deze valkuilen. Want hoe meer u de uitvoering projectmatig beschouwt, hoe korter en goedkoper het uiteindelijke project zal uitpakken. Zo wilt u vooraf weten of u alleen informatie wilt publiceren, en hoe frequent, in plaats van achteraf. Of wilt u interactief met uw klanten kunnen communiceren? En zo definieert u vooraf meetpunten tijdens de bouw om te bepalen of het resultaat nog aan de verwachtingen voldoet, in plaats van op het moment van oplevering.

Een gedegen voorbereiding is belangrijk. Oostende Internetdiensten kan u hier prima in bijstaan. Er is gedegen ervaring in internettrajecten zodat u optimaal beschermt blijt tegen de valkuilen rondom ontwerp en realisatie van uw project. Ook voor het feitelijke 'schetsen, bouwen en opleveren' kunnen wij u prima van dienst zijn. Tussen het creatieve proces en de uiteindelijke realisatie zijn altijd wel schemergebieden waarin wij samen met u voor een gefundeerde oplossing kunnen realiseren. Of u nu werkt met uw eigen reclame/communicatiebureau of toch alles wilt uitbesteden, wij hebben de expertise in huis om alles zonder kopzorgen te realiseren. Zodat u alles in één keer goed doet. Wilt u het ook zeker weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.Oostende Internetdiensten|Waterlelie 11|2957 RE Nieuw-Lekkerland|T: 0184-669046|E: info@oostende.nl